Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

McKenzietherapie

De McKenzietherapie is een onderzoek- en behandelmethode die gebruik maakt van richting specifieke oefeningen die u zelfstandig kunt doen. Indien nodig wordt dit ondersteund door manuele mobilisatietechnieken. De McKenzietherapie is daarmee vooral bekend om de snelle, effectieve en duurzame behandeling bij schouder-, knie-, nek- en rugklachten.Onze McKenzietherapeut begeleidt u bij het analyseren van de bewegelijkheid van uw gewrichten. Na een duidelijke (mechanische) diagnose begint de behandeling gericht op uw zelfredzaamheid. Er wordt in samenspraak met u een behandeltraject gestart, waarbij het volgen van uw behandelplan zal gaan leiden tot een optimaal resultaat. U leert met enkele eenvoudige oefeningen uw klachten zelf te verbeteren om uw herstel zo veel mogelijk te bespoedigen. 

Onze McKenzietherapeut Heidi Baack is gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van specifieke en a-specifieke schouder-, knie-, nek- en rugklachten. Zij maakt ook deel uit van het landelijk netwerk McKenzietherapeuten van stichting Rugpoli. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze McKenzietherapeut

Heidi Baack

Fysiotherapie:
Bewegen is de Spil in je leven.

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen hebben met bewegen. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen.

Wat onze patiënten zeggen