Telefonisch bereikbaar tot 16.00 uur
Gemakkelijk online

McKenzietherapie

De McKenzietherapie is een onderzoek- en behandelmethode die gebruik maakt van richting specifieke oefeningen die u zelfstandig kunt doen. Indien nodig wordt dit ondersteund door manuele mobilisatietechnieken. De McKenzietherapie is daarmee vooral bekend om de snelle, effectieve en duurzame behandeling bij schouder-, knie-, nek- en rugklachten.

Onze McKenzietherapeut begeleidt u bij het analyseren van de bewegelijkheid van uw gewrichten. Na een duidelijke (mechanische) diagnose begint de behandeling gericht op uw zelfredzaamheid. Er wordt in samenspraak met u een behandeltraject gestart, waarbij het volgen van uw behandelplan zal gaan leiden tot een optimaal resultaat. U leert met enkele eenvoudige oefeningen uw klachten zelf te verbeteren om uw herstel zo veel mogelijk te bespoedigen. 

Onze McKenzietherapeut is gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van specifieke en a-specifieke schouder-, knie-, nek- en rugklachten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze McKenzietherapeut

Heidi Baack

Fysiotherapie:
Bewegen is de Spil in je leven.

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen hebben met bewegen. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen.

Maak een afspraak

Wat onze patiënten zeggen