Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Over Paramedisch centrum de Spil

In 2001 startte Fred Hubregtse een fysiotherapiepraktijk aan de Melchior van Brielstraat in Diepenveen. De praktijk groeide en er werd een nieuw pand aan de Draaiomsweg 46a gevonden. Na een grondige verbouwing werd hier de praktijk voortgezet en uitgebreid met nieuwe collega’s. Daarmee breidde ook de fysiotherapeutische specialisaties zich uit. Vanaf het begin huisden ook andere paramedische disciplines in het pand, zoals psychologenpraktijk Van Rijt en Kooij en kinder- en pubercoachingspraktijk LABYRiNTH. Daarmee was paramedisch centrum De Spil een feit!

In 2021 vierden wij ons 20-jarig jubileum. De praktijk is in die tijd vergroot, uitgebreid naar 9 behandelkamers, een ruime oefenzaal en sinds 2019 een extra locatie op Kei13 in Keizerslanden.

Ons centrum biedt verschillende paramedische therapievormen, persoonlijke en professionele begeleiding en cursussen. Meer informatie hierover vindt u onder despil.com/specialisaties en despil.com/disciplines

Naast elf enthousiaste fysiotherapeuten werken er drie secretaresses en 2 interieurverzorgsters.

Er is één receptie voor beide locaties. Deze is gevestigd in Diepenveen, aan de Draaiomsweg 46a, tevens ons correspondentieadres. Voor afspraken op zowel De Spil als Kei13 belt u naar ons telefoonnummer 0570 – 59 11 44.

Wist u dat we actief zijn op diverse social media? Daar plaatsen wij o.a. onze nieuwste tips, weetjes over collega's en 'huishoudelijke mededelingen'. Voor al onze interessante links klikt u gewoon even op de button. 

 

Over de Spil

Hello world!

Overige pagina's