Telefonisch bereikbaar tot 16.00 uur
Gemakkelijk online

Over de Spil

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut, omdat zij problemen hebben met bewegen.
Bij de Spil zien wij het als onze roeping om mensen niet alleen van de klacht af te helpen maar ook te helpen te voorkomen dat klachten terugkeren. Begrijpen hoe de klacht kan ontstaan en hoe deze te voorkomen is een essentieel onderdeel van onze therapie. Daarnaast zullen wij in de meeste gevallen kijken naar het geheel en niet alleen de regio waar de klacht zich presenteert.
Als bewegend mens kunnen alle schakels invloed hebben op elkaar waardoor de oorzaak soms in een andere regio gezocht moet worden. Wij nemen hier bij de intake graag ruim de tijd voor.

De Spil is gevestigd in een toegankelijk pand met 10 behandelkamers en een ruime oefenzaal. Met ons team van circa 15 medewerkers kunnen we de wachttijd tot een minimum beperken. Ons centrum biedt verschillende paramedische therapievormen, persoonlijke en professionele begeleiding, trainingen en cursussen en is gelegen in het landelijke dorpje Diepenveen, nabij Deventer. Sinds eind augustus 2019 is fysiotherapie de Spil uitgebreid naar Kei13, op de grens van Keizerslanden met de nieuwe woonwijk Steenbrugge.

De cliënt staat bij ons centraal. Veelzijdigheid, aandacht en samenwerking in zorg- en dienstverlening zijn belangrijke elementen in onze werkwijze en visie.

Over de Spil

Hello world!

Overige pagina's