Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Hand- en polstherapie

Uw hand en pols zitten ingewikkeld in elkaar. Botten, spieren, pezen en banden zorgen er samen voor dat u uw hand op eindeloos veel manieren kunt bewegen: met veel kracht of juist met ongelooflijke precisie. Uw hand is echter ook kwetsbaar. Door een ongeluk, overbelasting of slijtage kunt u allerlei klachten krijgen. En dat kan u behoorlijk belemmeren bij uw dagelijkse bezigheden.


Hand- en polstherapie houdt zich bezig met het behandelen van functiestoornissen van spieren, pezen, banden, botten, gewrichten, zenuwen en huid, bijvoorbeeld na een operatieve ingreep.
Er zijn veel verschillende behandelmogelijkheden, die altijd precies afgestemd worden op uw klachten en beperkingen. Het streven hierbij is om weer zo optimaal mogelijk te functioneren. 

Het is belangrijk om te weten dat hand- en polstherapie vaak een langdurig en intensief traject is, waarbij uw medewerking en inzet van groot belang is. Afhankelijk van de ernst van de aandoening kan de duur van de therapie variëren. Met een pijnlijke spier kunt u mogelijk na drie keer behandelen en de juiste adviezen al vooruit. Maar na een operatie of bij uitgebreid letsel kan de nabehandeling soms wel een jaar duren. Vooral in het begin is de behandelfrequentie hoog. Want juist in die periode is de meeste winst te behalen.

Onze handtherapeuten gaan voor een efficiënte en optimale aanpak, maar uw eigen motivatie om thuis te werken aan uw herstel is net zo belangrijk.

Heeft u hand- en/of polsklachten en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze handtherapeut

Trix Hubregtse

Fysiotherapie:
Bewegen is de Spil in je leven.

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen hebben met bewegen. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen.

Wat onze patiënten zeggen