Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Vrijdag 8.30 – 12.30 uur

Geriatriefysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg voor (kwetsbare) ouderen. Zij helpt ook patiënten die bijvoorbeeld door beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of een gebroken heup verschijnselen vertonen van ouderdom. De behandeling richt zich vooral op oefentherapie, met als doel het herwinnen van en omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid.

De geriatriefysiotherapeut heeft vakkennis van hoe om te gaan met vallen. Valt u wel eens en wilt u weten hoe dat komt? Heeft u een groter risico op vallen? Dan kan er een valrisico-analyse worden gedaan. Daarnaast zijn er ook trainingsprogramma’s voor als u valt. Deze trainingsprogramma’s kunt u volgen in de praktijk of thuis.
Bekijkt u ook alvast de poster en het lijstje met tips om de kans op vallen te verminderen.

Indien u niet in staat bent om naar onze praktijk te komen, kan de geriatriefysiotherapeut bij u aan huis komen. Hiervoor heeft u echter wel een verwijzing nodig van de huisarts of specialist.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Onze therapeut

Ellen Wilmink

Fysiotherapie:
Bewegen is de Spil in je leven.

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen hebben met bewegen. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen.

Wat onze patiënten zeggen