Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Mindfulness groepscursus

Met je aandacht overal zijn, behalve bij jezelf in dit moment, kan allerlei klachten geven of bestaande klachten in stand houden of versterken.
 

Voorbeelden van zulke klachten zijn een onrustig gevoel, (werk)stress/ spanning, slecht slapen, veel 'in het hoofd zitten'/piekeren, op de automatische piloot leven, lichamelijke klachten die niet voldoende verklaard zijn, chronische pijn, somberheid/depressie, weinig zelfvertrouwen of veel zelfkritiek. Door meer aandacht te hebben in het nu (mindful te zijn), maak je meer verbinding met je lijf. Dit geeft meer rust in het hoofd en maakt het makkelijker te accepteren wat er nu is. Dit is geen accepteren als in passief ondergaan, maar zorgt ervoor dat je de werkelijkheid helder gaat zien en daardoor beter kan handelen.

Heidi Baack werkt vanuit Mindful Move in groepscursussen met Mindfulness. Meer informatie over een kennismaking, een groepscursus of vervolggroepen vindt u op haar website www.mindfulmove.nl

"Ik zou de cursus zeker aanbevelen. Het kan zoveel toevoegen aan je dagelijks ritme. Tijd nemen voor jezelf. Onthaasten." (vrouw, 66 jaar)

“Tijdens de cursus kun je jezelf zijn en Heidi heeft een neutrale maar prettige manier van overbrengen van de stof.” (vrouw, 45 jaar)