Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Psychologie binnen de Spil

Anne Kooij werkt op dinsdag en donderdag bij de Spil.

W: www.vanrijtenkooij.nl
T:  0570 - 62 97 22
E: contact@vanrijtenkooij.nl

 


Voor welke klachten of problemen kunt u bij mij terecht?
U kunt daarbij denken aan allerlei lichamelijke of psychische klachten, zoals angsten of toenemende somberheid. Ook als u klem zit in uw relatie, een te grote werkdruk ervaart of niet goed weet hoe om te gaan met de gevolgen van een ernstige, lichamelijke ziekte kunt u een beroep doen op psychologische begeleiding.

Kern therapeutische begeleiding
In plaats van de nadruk te leggen op beperkingen en belemmeringen, fascineert het mij te zien hoe mensen tijdens de therapie weer leren hun veerkracht en mogelijkheden aan te boren. Dieperliggende oorzaken van problemen, die hun oorsprong vinden in het verleden, kunnen aan bod komen als ze verandering in het huidige leven in de weg staan.

Het herontdekken van uw mogelijheden doen we door gesprekken, creatieve invallen en allerlei oefeningen. De psychologische begeleiding die ik bied, is kortdurend, dat wil zeggen: variërend van gemiddeld 5 tot 10 ontmoetingen. 

Werkplekken
Ik ben vooral werkzaam in de Spil, mijn collega Han van Rijt in het Gezondheidscentrum Borgele (Dreef 1b, 7414 EA Deventer).

Kosten
Raadpleegt u even de website www.vanrijtenkooij.nl voor meer exacte informatie.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of u kunt via telefoonnummer 0570 - 62 97 22 contact met mij zoeken.

Hello world!

Overige pagina's