Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Acupunctuur in de Spil

Op woensdagochtend is Daphne Holtmaat van Acupunctuur 'De Rande' aanwezig in de Spil. U kunt rechtstreeks contact met Daphne opnemen voor meer informatie over de behandelingen of het maken van een afspraak. 

Acupunctuur De Rande
W: www.acupunctuur-de-rande.nl
T: 06 - 29 28 51 04
E: info@acupunctuur-de-rande.nl

 

 

(Bron: Acupunctuur De Rande)

Acupunctuur is een oude traditie die al duizenden jaren wordt toegepast, waarbij gebruik wordt gemaakt van energiebanen in het lichaam. Als acupuncturist gebruikt Daphne hele dunne naalden om deze energiebanen aan te spreken en zo de energie van het lichaam te beïnvloeden. Door de behandeling ontstaat er een nieuw evenwicht.

Daphne: "Aanvullend op de acupunctuurbehandelingen geef ik voedings- en suppletieadvies. De kracht van gezonde voeding wordt vaak onderschat. In mijn praktijk voert acupunctuur de boventoon. Echter zal ik altijd beide geneeswijzen met elkaar verenigen en zowel uw klachten behandelen met acupunctuur als u adviseren als voedingsdeskundige."

Hello world!

Overige pagina's

Fysiotherapie:
Bewegen is de Spil in je leven.

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen hebben met bewegen. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen.

Wat onze patiënten zeggen